Trans Europa Ekspres

Vores Europa

Trans Europ Express var en førsteklasses togservice, der under Den Kolde Krig forbandt Europa fra Skandinavien til Italiens hæl og fra Atlanterhavets kyst til Sovjetunions grænse. Målet var, at man som passager skulle kunne pendle komfortabelt mellem Europas storbyer.

I 2020 genopstår Trans Europa Ekspres som et radioprogram. Hver uge besøger TEE en ny storby i Europa, møder lokale musikelskende radioværter og andre pop-eksperter, og anbefaler de bedste kunstnere og vildeste earworms fra kontinentet.

Den danske version af programmet vil være tilgængelig på flowradio, samtidig offentliggøres en engelsk version som podcast. Podcasten vil være tilgængelig her på siden, på Itunes, Spotify og hvor du ellers henter dine podcasts.

Målet med Trans Europa Ekspres er at skabe en komfortabel adgang til Europas viltre musikscene, og en mulighed for at musikelskere kan møde musikere fra hele kontinentet.

Hvert afsnit af radioprogrammet varer 57 minutter, mens podcasten bliver kortere, 15-20 minutter, for at gøre den mere pendlervenlig.

I slutningen af året præsenteres årets europæiske udgivelser i et særafsnit.

Gå til programmets hjemmeside hér.